a message from our sponsors
Leave a comment

Hard Greeks

Πόσο δύσκολο είναι να σκοτώσουμε τον Έλληνα μέσα μας; Θα σας το πω εγώ: πολύ. Και να μια ιστορία βγαλμένη από τη ζωή.

Όταν δεν υπήρχε grindr, romeo, gaydar, irc κλπ ο κόσμος επικοινωνούσε δημόσια την γκάβλα του μέσα από έντυπα. Δηλαδή από τον γκέι τύπο. Έπαιρνες το τσοντοπεριοδικό Look, νοίκιαζες μια ταχυδρομική θυρίδα, έστελνες αγγελία στο Look, στο επόμενο τεύχος δημοσιεύονταν, κάποιος τη διάβαζε, σου έγραφε γράμμα στην Τ.Θ., αμα ήσουν τυχερός σου έστελνε με την πρώτη φωτογραφίες, απαντούσες εσύ και χέσε ψηλά κι αγνάντευε. Ζωή στην κόλαση. Και δώστου εσκαγα ημίγυμνος στο αχουντουντου ημίγυμνος με τα άρβυλα κι ενα σορτς την αλυσίδα από το λυκόσκυλο τις χειροπέδες και το βλέμμα στο διάολο. Welcome to Thessaloniki λέει όμως η πινακίδα, όχι to New York. Και γενικά τζίφος, σαν το φάντασμα των Χριστουγέννων ημονα με τις αλυσίδες, μιζέρια.

Τον καιρό εκείνο εγινε επανάσταση στο internet: σε μια υπηρεσία που λεγόταν GeoCities μπορούσες να φιλοξενήσεις τη δική σου σελίδα και μάλιστα είχες χώρο 2 ολόκληρα ΜΒ, δηλαδή φτάναν για μισή φωτογραφία τραβηγμένη από ένα σύγχρονο smartphone. Είχε κι ένα σύστημα για comments/guestbook το οποίο το διέστρεψα τελείως και βουαλα! η πρώτη online σελίδα BDSM gay γνωριμιών στην Ελλάδα είναι γεγονός. Είχα τρελές φιλοδοξίες, γιατί είχα ψήσει ένα περιοδικό γαλλικό που λεγόταν PROJET X και ήταν σκληροπυρηνικό S/M φρίκη να τους στέλνω μπροσούρες στα ελληνικά και να με στέλνουν τεύχη. Γενικά αυτό έπαιζε σαν φάση γενικά (η ανταλλαγή εντύπων γενικά). ΠΑΙΔΙΑ! Κάνανε όργια κάθε μήνα έχοντας για playground αυτούς τους εγκατελειμμένους πύργους σαν τη Βαστίλλη και βάζανε Diamanda Galas το Schrei X για ηχητικό χαλί! Και μπαίνανε μέσα σε κάτι σαν τάφους, σαν μπανιέρες, μπουντρούμια δεν ξέρω αχ μπαναγία μου. Ευρώπη θα γίνουμε! Αυτοί είχαν υπότιτλο φάση το περιοδικό les sexualites hards και γενικά παντού ήταν hard irish, hard germans, hard spain (έπεσα πάνω και σε hard gay nazis) και τελείως ανέπνευστα και αθώα το ονόμασα κι εγώ hard greeks. Αν το έκανα αυτό σήμερα θα είχα αποβληθεί από κάθε συνέλευση, αλλά τότε είχαν ανοίξει τα σύνορα κι έρχονταν μόνο αλβανοί και τουλάχιστον δεν είχε βάρκες που βυθίζονταν στο αιγαίο και στρατόπεδα συγκέντρωσης. Όμως είχε παράξενες στιχομυθίες όπως αυτή στο main του irc που αξίζει να την παραθέσω ολόκληρη:

Α: Καλά που έχουν έρθει οι αλβανοί και μας γαμά κανάς άντρας
Β: Εγώ μόνο με αλβανούς πάω. Σωθήκαμε!
Γ: Παιδιά! Παιδιά! Μη στήνετε κώλο στους αλβανούς! Είστε γκέι αλλά πάνω από όλα είστε έλληνες!

Τέλος πάντων, κι οι αγγελίες ούτε καν hard ήτανε έπαψα να ασχολούμαι κάποια στιγμή έκλεισαν τα GeoCities και τέλος. Αλλά έχω κρατημένη μιαν αγγελία από εκεί, αξίζει να τη θυμηθούμε, για να δούμε….:

Είμαι 35 χρονών, 1.78, καστανός, συχνά αξύριστος, ντροπαλός και άνεργος. Άμα πάρω όμως φόρα ξυρίζομαι κοντρα. Ψάχνω συνομιλητές με (κατά φαντασίαν) ανορθόδοξες ορέξεις και δυνάμει διχασμένες ζωές, κατ αρχήν για ανταλλαγή λόγων και εικόνων. Το πολιτικό πάθος με ερεθίζει. Δεν αντέχω την επαφή με ηθικά βολεμένους ούτε καν ως εξομολόγος! Εκτιμώ και κρυφά επιθυμώ: φτωχούς ξένους / δημιουργικούς στρατηγούς / όσους πέθαναν αλλά δεν το βάζουν κάτω και, τέλος, τους καιόμενους αγίους. Αμήν. (ακολουθεί e-mail)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.