queer
Leave a comment

Αλληλεγγύη or Bash Back?

Γεια σας. Είμαι ο Μάριος, 21 χρόνων και σπουδάζω σε μεγάλη πόλη της Κρήτης. Η ιστορία αυτή έγινε πριν από ένα μήνα, την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου.

Είχα πάει για καφέ με κάποιους φίλους μετά την παρακολούθηση της παρέλασης και όπως ήταν φυσικό είχε πολλά παιδιά λυκείου στις καφετέριες πράγμα που εμένα με είχε αναστατώσει ιδιαίτερα γιατί έχω μεγάλη αδυναμία στους μικρότερους. Ομολογώ ότι έπαιζαν πολλά βλέμματα γιατί και εγώ είμαι εμφανίσιμος, (1,85 69kg.) από πολλά αγόρια της καφετέριας.

Εμένα όμως μου είχε καρφωθεί ένα μόνο . Ψηλός γύρω στο 1,90, ξανθός με καταπράσινα ματιά, γυμνασμένα μπράτσα και τεράστιο φούσκωμα στο παντελόνι του.

Αυτό όμως που με τράβηξε ήταν το παιδικό ακόμα προσωπάκι του. Κοιτούσα σχεδόν όλη την ώρα και εκείνος μου έριχνε κλέφτες ματιές.

Ξαφνικά έκανε μια περίεργη γκριμάτσα και νόμιζα ότι είχε ενοχλήσει και έτσι σταμάτησα να κοιτάω.

Είδα ότι πήγε προς την τουαλέτα του μαγαζιού και έτσι δεν έχασα ευκαιρία και μετά από 2 λεπτά πήγα και εγώ.

Με το που μπαίνω τον βλέπω μπροστά μου να σκουπίζει τα χέρια του και γυρνώντας σε εμένα μου λέει ” Μην νομίζεις πως δεν έχω προσέξει πως με κοιτάς. Αν θέλεις έλα στις 9:00 στην διεύθυνση που θα σου πω”.

Έμεινα κάγκελο εγώ γιατί μου λέει την διεύθυνση και σιγουρεύοντας ότι την θυμόμουν έφυγε.

Έτσι και έγινε: το βράδυ έχοντας κάνει από την μεριά μου την κατάλληλη προετοιμασία ξεκίνησα για το σπίτι.

Φτάνοντας τον πετυχαίνω από έξω να καπνίζει .

“Σε περίμενα ” μου λέει.

“Πάμε πάνω και σου έχω μια έκπληξη”.

Ανεβηκαμε στον δεύτερο όροφο και ανοίγει με τα κλειδιά του μια πόρτα από ένα διαμέρισμα.

“Αυτό το σπίτι το έχω για να γαμάω πουστακια σαν εσένα που διψάνε για πούτσα!”

Μένω μαλάκας εγώ!

Εκτός από τον Μιχάλη το λυκειόπαιδο, έτσι τον έλεγαν, ήταν στο σπίτι καθισμένος σε ένα καναπέ άλλος ένας παίδαρος , περίπου με τις ίδιες αναλογίες, φορώντας μόνο το μποξεράκι του.

Νίκο τον έλεγαν. Μου λέει με θρασύ τρόπο :

“Σκύψε και πάρε τον στο στόμα σου! Θα περάσουμε καλά απόψε”.

Και έτσι εγώ αρχίζω ένα τέλειο τσιμπούκι στον Νίκο ο οποίος τον είχε γύρω στους 20 πόντους με ένα πουτσοκεφαλο τεράστιο που με δυσκολία περνούσε από το στόμα μου.

Λίγο αργότερα ο Μιχάλης παρακολουθώντας το θέαμα είχε καυλώσει και άρχισε να γδύνεται. Τότε εγώ τα έχασα με το σώμα του γιατί ήταν τόσο γραμμωμένος και σφιχτός που είχα μείνει μαλάκας.

Έρχεται από πίσω μου και αρχίζει να μου βάζει δάχτυλο. Ένα στην αρχή, τρία μετά. Και αφού είχε ανοίξει καλά η τρύπα μου τότε αρχίζει να προσπαθεί να βάλει την τεράστια ψωλάρα του, 22 πόντους, μέσα στην τρύπα μου. Εγώ στην αρχή είχα πεθάνει στον πόνο αλλά μετά ο πόνος έγινε απόλαυση, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Μετά από κανένα 10λέπτο που μου γαμούσαν και τις δυο τρύπες ο Νίκος ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση άρχισε να χύνει τα καυτά χύσια του μέσα στο στόμα μου. Μετά από δύο – τρία λεπτά φωνάζει και ο Μιχάλης “χύνω!” Και αμέσως γύρισα και εγώ να τα δεχτώ και αυτά στο στόμα μου.

Έπειτα αφού με έβαλαν να καθαρίσω τις ψωλάρες τους μου πήραν μια τέλεια πίπα και οι δυο όπου έχυσα στα στόματα τους όλα μου τα υγρά.

Με τον Μιχάλη τα έχουμε ακόμα εδώ και ένα μήνα και μάλλον πάει σοβαρά για σχέση.

Ο Νίκος δεν υπάρχει πλέον στη σχέση μας αλλά ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω εκείνη τη βραδιά της 28ης Οκτωβρίου.

Ελπίζω να σας άρεσε η εμπειρία μου.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.